Arroz con leche

Mamma sa, innan jag åkte, att jag borde ha lärt mig att laga den väldigt svenska risgrynsgröten så att jag kunde bjuda på den när jag kom fram. Tur att jag inte lade ner tid på det. Det var inte så svenskt som mamma trodde..

De enda skillnaderna är att den katalanska varianten är lite sötare, har en touch av citron och äts som efterrätt.


Kommentarer
Postat av: Mamma

Mamma tyckte inte att du skulle kunna laga risgrynsgröt för att det var en svensk maträtt (ris odlas som bekant inte i Sverige...) utan för att det var en praktisk maträtt!

2010-02-02 @ 16:28:16
Postat av: Filippa

NOG! Du sa ju att det har de nog aldrig ätit förr och att det skulle vara kul..blabla.

2010-02-02 @ 16:46:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0